BURSA / OSMANGAZİ - Barbaros Ortaokulu

Barbaros Ortaokulu

BAHAR MAH. 1.ÇINAR CAD. BARBAROS ORTAOKULU BLOK NO 7 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın... Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın...
Misyon
"NEDEN VARIZ?" Biz Barbaros Ortaokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07:30 - 13:10 / 13:20 - 19:00
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır ve ulaşım rahat sağlanmaktadır. Önünde otobüs durağı vardır, 19/i/a/c otobüsleri geçmektedir. Dolmuş taksi okul önünden geçmektedir. Bir çok bölgeye ulaşım sağlayan dolmuş durakları ve "Osmangazi" metro istasyonu yakın yürüme mesafesindedir.
Bahar Mahallesi 1. Çınar Caddesi No 7 OSMANGAZİ / BURSA
Osmangazi ilçe merkezinde Kent Meydanı AVM nin karşısındadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol, basketbol, futsal, voleybol ve atletizm branşlarında kız ve erkek öğrenciler müsabakalara katılmaktadır.
Tübitak Projesine başvurulmuştur.
Okulumuzda E-twinning ve Erasmus projeleri yürütülmektedir.