T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Barbaros Ortaokulu

Emel BODUR BUDAK - Okul Müdürü

2009 - Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen ve Teknoloji Öğretmenliği Mezunu

2015 - Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi (2.Ünv) Mezunu

2016 - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi (Tezli Yüksek Lisans) Mezunu

2023 - Anadolu Üniversitesi Adalet (2. Ünv) Mezunu

1987 Mersin doğumludur. Aslen Giresun/Eynesil´lidir. İlköğretime İstanbul´da başlamış ve Bursa´da devam etmiştir. Bursa Erkek Lisesi´nde başladığı lise eğitimini Kütahya Lisesi´nde (YDA) tamamlamıştır. Lisans eğitiminin ardından, kadın yöneticilerin eğitim yönetiminde  yeterli sayıda olmayışı hakkındaki araştırmaları sonucunda yazdığı ´İlköğretimde Görev Yapan Kadın Öğretmenlerin Karşılaştıkları Cam Tavan Engeller ile Tükenmişlik Düzeyleri Arasındaki İlişki´ başlıklı yayımlanmış tezi ile  yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve aynı konuda hazırladığı makale uluslararası hakemli bir dergide yayınlanmıştır.

2009 yılında Ağrı/Doğubayazıt Karabulak YİBO’ ya öğretmen olarak atanmıştır.  3 yıl çalıştığı bu okulda 1,5 yıl pansiyondan sorumlu müdür yardımcılığı, 6 ay müdür vekilliği görevlerinde bulunmuştur.  2012 yılında Bursa/Yıldırım’ a atanmış ve burada çeşitli okullarda 2016 yılına kadar öğretmen olarak görev yapmıştır.  2016 yılında yapılan sınavı başarıyla geçerek Setbaşı Ortaokulu’ nda 3 yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2019 yılında yapılan sınavı başarıyla geçerek Barbaros Ortaokulu’ na müdür olarak görevlendirilmiştir.

Comenius ve Erasmus projeleri ile gittiği Almanya, Macaristan ve Fransa´da o ülkelerin eğitim sistemini inceleme fırsatı bulmuştur. Görevi esnasında okulumuz, Etwinnig projesi 7-11 yaş kategorisinde Avrupa 1.liği; U19 spor müsabakalarında kısa mesafe engelli koşuda Türkiye 1.liği, Model Uçak yarışmasında Yıldız Kızlar takımı olarak Türkiye 3.lüğü ve 4.lüğü kazanmıştır. Okul müdürümüz; başarı-üstün başarı belgeleri ve aylıkla ödüllendirme ile taltif edilmiştir.

Evli ve bir çocuk annesidir.  İyi derecede İngilizce bilir.